follow Catalog firme » Ecologie » Protectia mediului » Judetul IASI
  home     Protectia mediului   Judetul IASI

Protectia mediului Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru protectia mediului completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
protectia mediului, protectia mediului iasi (Iasi, IASI)
Eco active este o companie de consultanta si audit formata dintr-o echipa de experti în domeniul protectiei mediului, legislatie de mediu, specialisti cu experienta în domeniul consultantei de mediu, sistemelor de management, respectiv proiectarea sistemelor, elaborarea documentatiei (manualelor, procedurilor de sistem si operationale, instructiuni de lucru etc.), instruirea personalului implicat in activitati, implementarea, evaluarea, auditarea, asistenta la auditul de certificare...
0332 *** ***Click aici!
protectia mediului iasi, protectia mediului (Iasi, IASI)
Intreprinderea individuala "murariu g." este autorizata sa ofere servicii de consultanta / consiliere in urmatoarele domenii: protectia muncii-s s m, p s i-s u, protectia mediului, resurse umane, si multe alte servicii adiacente. pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! serviciile sunt realizate de personal specializat, cu o mare experienta in domeniu. plata serviciilor este negociabila in functie de marimea si..
0745 *** ***Click aici!
produse ecologice protectia mediului (Iasi, IASI)
S.c. bioma agro ecology co s.r.l. este unic distribuitor pentru romania al societatii omonime din elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse geolife line. certificate atoxic de catre oficiul federal de sanatate publica din berna (elvetia), publicate..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie